Parerea mea

03 March

SMS-uri

Câteva clişee interesante vehiculate de mass-media:
- Alianţa PNL-PSD-PRM-PC
Lumea a uitat deja că în urmă cu vreo 6 luni Traian Băsescu + PSD = Love. Hint: de la ce partid este directorul SRI? Dar Avocatul Poporului? Da. PNL are o problemă cu Traian Băsescu. Dar nu cred că este vina lor că PSD-ul trece printr-o criză de identitate şi s-a sucit. Măcar liberalii sunt consecvenţi.
- Căderea PNL în sondaje
Cam toate sondajele dau PNL în jur de 17-18%, plus-minus marja de eroare, în funcţie de cine plăteşte sondajul. În schimb PD-ul a pierdut în jur de 5%, de la 30% la 25% (plus-minus marja de eroare, în funcţie de cine plăteşte sondajul). O parte din voturi s-au dus la PLD, altele, cel mai probabil la Gigi Becali. De prin octombrie încoace, PD-ul tot scade în sondaje şi este evident pe un trend descendent. Hm, who's got a problem?
- Parlamentul face de râs România
O Românie care în proporţie de vreo 25% votează saltinbanci de tipul Becali & Vadim. O Românie care a votat în 2004 când PSD era demonizat în proporţie de 35% cu acest partid, aflat pe culmile corupţiei. Ne place sau nu, Vadim are electoratul său, oameni care îl votează şi iubesc tocmai pentru că este ceea ce este. PSD-ul a scăzut în sondaje nu pentru că îl înjură pe Traian Băsescu, ci pentru că şi-a trădat electoratul.
- Traian Băsescu este iubit de popor
Asta este o axiomă de la care pornesc toţi fanii preşedintelui. Fiind iubit de popor, tot ceea ce face Băsescu este bun, tot ceea ce fac "dujmanii" săi e nasol.
Nu trebuie confundată însă încrederea cu intenţia de vot. şi în Stolojan au încredere vreo 40%, dar de votat îl votează doar vreo 3%.

posted at 00:54:00 on 03/03/07 by Cristian Banu - Category: General

Comments

sisk wrote:

ce mai sms-uri :))
05/03 16:38:47