Parerea mea

19 May

SMS 22

Preşedintele se pare că ia foarte n serios ideea de republică populară şi "va dialoga cu poporul" din trei n trei luni. Devine interesant.

posted at 23:02:56 on 05/19/07 by Cristian Banu - Category: General

Comments

Andrada wrote:

Devine periculos !
p.s. Mi-e dor de Adrian Nastase (Doamne ca-am ajuns sa zic...!!!)
19/05 23:39:26

razvan wrote:

un nebun sinistru.

o sa stea ca voda in piata publica sa hotarasca el cine e oligarh si cine nu, cine trebuie bagat la inchisoare si cine nu. evident clientii vor fi numai cei din celelalte partide. la ce manipulare de masa am asistat azi si toata campanie cred ca e clar pt toata lumea cu cine au batut palma baietii cu ochi albastrii.

am si io o intrebare. daca presedintele e suspendat...tot presedinte ramane...adika, teoretic, tot echidistant. pai taman sediul PD e loc de discurs?
20/05 01:54:46

Horia wrote:

Cred că tot la vorba lui Constantinescu ajungem; haideţi să lăsăm răul să se consume.
Mie mi se pare că deja sunt ceva semne de circumspecţie la unii ziarişti de pe la "Realitatea TV" care erau trup şi suflet alături de el. Mă refer la Turcescu, Drăgotescu şi chiar la Gheorghe.
20/05 09:22:56

underhill wrote:

havel mergea la carciuma sa vorbeasca cu oamenii. asta e un exemplu foarte relevant. dar mai exista si altele: comisia europeana are o strategie de comunicare care presupune mai multe calatorii ale comisarilor in statele membre, pentru discutii cu oamenii. sefii reprezentantelor sunt instruiti sa mearga sa vorbeasca direct cu populatia, nu numai prin mass media.

in europa (in primul rand in germania)exista mai multe initiative care cer o comunicare directa intre electorat si politicieni. ce vreau sa spun este ca electoratul vrea sa fie luat in seama, iar politicienii inteleg acest lucru si incearca sa actioneze in consecinta.

ideea lui basescu este populista dar este in esenta ok. evident, nu trebuie aplicata prin metoda mitingurilor. ar fi o greseala, aia nu e comunicare.
20/05 13:39:57

Cristian Banu wrote:

Nu cred n modelul "Cuza".
Explicaţia ideii lui Băsescu e mult mai prozaică şi a dat-o Lăzăroiu la Realitatea. La mitinguri, Traian Băsescu şi poate face show-ul nedistorsionat, n vreme ce n interviuri e "mediat". E cam ca diferenţa dintre live şi playback.
20/05 23:15:28

mihai vintila wrote:

E modelul Kadaffi si ceva din Hugo Chavez.
O dictatura "legitima".
21/05 21:27:53