Parerea mea

28 May

Vremea schimbării

După doi ani şi cinci luni a venit vremea pentru o schimbare. Nu, nu renunţ la articolele pe teme politice, ci doar le mut într-un alt loc. Faptul că "CristianBanu.ro" însemna aproape exclusiv opinie politică a avut darul de a-mi afecta "brandul" personal, limitându-l drastic la o parte care nu are foarte multă pondere în "economia" activităţilor mele, deşi am fost foarte harnic şi conştiincios în administrarea acestui blog la fel ca în tot ceea ce fac, reuşind în proporţie de 95% să păstrez ritmul de un post pe zi lucrătoare.
Aşadar, de azi, mă puteţi citi aici. Dar şi aici, sau aici. Sper că vă veţi updata bookmarkurile. Blogul de aici va rămâne, în mod sigur, ca arhivă. Încă nu m-am decis cum va arăta CristianBanu.ro 2.0. Sugestii?

posted at 01:02:18 on 05/28/07 by Cristian Banu - Category: General

Comments

Horia wrote:

Schimbarea este o condiţie a progresului. Necesară dar nu suficientă. Dar am încredere în tine.
Te voi urma.
28/05 09:24:40

Roaitars wrote:

Domnule Banu, sigur ca si forma conteaza, dar esential e continutul, totusi.
Site-ul politichii.ro mi se pare cam in doliu, nu ca politichia romaneasca nu ar cere asa ceva :), dar, cum spuneam, continutul e esential.
Din imtimplare (pentru ca citesc bloguri de curind, sunt nou in sfera asta...), am apucat sa intru pe blogul dvs. si va citesc cu placere.
Keep up the good work.
28/05 16:33:01

Cristian Banu wrote:

Tema WordPress a fost aleasă pentru că aduce oarecum a ziar. Până la urmă, şi politica este o chestiune de alb-negru şi mult gri...
28/05 16:47:56

mihai vintila wrote:

Ideea mutarii e buna pentru ca astfel nu va afecta brandul Cristi Banu, iar comentariile uneori acide vor fi moderate cum trebuie.Totusi cred din configuratia noului site ca se indreapta mai degraba spre o colectie de articole coordonate de Cristi Banu unde stacheta sa fie mentinuta dacat spre un site de comentarii personale cum era acesta de fata.
Astept sa vad invitatii.

PS
Oare dupa ce citeste aceste aceste postari Basescu va voi sa intre "in direct"?
28/05 21:01:30

viorel wrote:

Cristian Banu.ro 2.0 trebuie neaparat sa fie silver blue. Altfel nu se poare, hehe.
30/05 08:22:26

Cristian Banu wrote:

De ce tocmai silver blue?
30/05 15:56:47