Lansarea FormulareISO.ro

Pe 1 septembrie am lansat FormulareISO.ro, un magazin online în care puteţi găsi proceduri, manuale, instrucţiuni de lucru sau fişe de post. Prima comdandă a venit după doar două săptămâni şi până acum magazinul şi-a recuperat deja investiţia.

Am lansat acest site din dorinţa de a oferi celor interesaţi un punct de plecare în implementarea pe cont propriu a unui sistem de management, fie că este vorba de calitate, ISO 9001, mediu, ISO 14001, siguranţa şi sănătatea muncii, OHSAS 18001, siguranţa alimentului, ISO 22000, sau siguranţa informaţiilor, ISO 27001.

Procedurile au la bază o experienţă de peste 5 ani în domeniul implementării sistemelor de management şi mai mult de două sute de sisteme implementate în companii, de la cele mici, cu doar câţiva angajaţi, până la companii cu câteva sute. De-a lungul timpului, sistemele au fost certificate de organisme româneşti sau străine, printre care amintim SRAC, Simtex-OC, Certind, AllCert, TUV Rheinland, TUV Nord, DAS Certification. Fişele de post sunt întocmite în baza standardelor ocupaţionale definite de COSA, dar şi a unei experienţe de aproape 10 ani în consultanţă în resurse umane.

Documentele se livrează în format MS Word şi pot fi uşor personalizate.